Hem > Lediga jobb

Produktutvecklare

Tjänsten
Brinner du för ny teknik, är nyfiken på att lära dig nya saker och framförallt att du är en lagspelare, kan det vara just dig vi söker.
 
Som produktutvecklare på KiwanoTech kommer du att ingå i vårt utvecklingsteam och ansvara för dina projekt under hela utvecklingsprocessen, från idé till färdig produkt. Som person är du innovativ, målfokuserad och flexibel och kan hantera flera projekt samtidigt på ett metodiskt och strukturerat sätt. Uppdragen kommer att variera från att konstruera enskilda detaljer i plast, plåt, aluminium etc. till kompletta konstruktioner, kringutrustningar och mindre automationer. Du kommer att ha tillgång till vår prototypverkstad för att själv kunna göra enklare funktionsprototyper.
 
Erfarenhet
Vi ser att du är civil- eller högskoleingenjör inom maskinteknik med inriktning konstruktion eller motsvarande. Du har en god teknisk förståelse och har en dokumenterad erfarenhet som ingenjör från tidigare utvecklingsprojekt. Du som söker har minst 5 års erfarenhet inom produktutveckling och har goda kunskaper i Solid Works, då detta är det system som vi i första hand använder, alternativt från andra likvärdiga 3D CAD system. Du behärskar svenska och engelska i både tal och skrift och du har B-körkort.
 
KiwanoTech AB
KiwanoTech är ett företag som erbjuder en helhetslösning för utvecklingsprocessen då vi tillhandahåller tjänster inom design, produktutveckling, prototyptillverkning och produktion. Vi vägleder våra kunder under hela projektet med allt från kostnadseffektiva lösningar redan i konceptstadiet till att skapa en anpassad produktionslösning för att få fram en så konkurrenskraftig produkt som möjligt. Då vi har prototyptillverkning, verktygstillverkning och plastproduktion i våra lokaler, som ligger på Hedenstorps industriområde i Jönköping, kan våra kunder enkelt följa hela utvecklingen. Genom lång erfarenhet inom flertalet områden och branscher har vi den kunskap och kompetens som krävs för att på ett så kostnadseffektivt sätt som möjligt kunna utveckla en produkt.
 
För mer information gå in på vår hemsida, www.kiwanotech.se.
 
Ansökan
Ansökan skickas till:
Christian Malm
Hedenstorpsvägen 5
555 93 JÖNKÖPING
Alt. christian.malm@kiwanotech.se
 
Vid eventuella frågor om tjänsten hör av er på tel. 0708-340044.
 
Sista ansökningsdatum är söndagen den 21 oktober.

Våra tjänster


Lediga jobb


​​​​​​​Produktutvecklare
Brinner du för ny teknik, är nyfiken på att lära dig nya saker och framförallt att du är en lagspelare, kan det vara just dig vi söker.

​​​​​​​För mer information se annons.