Hem > Prototyper
Möjligheten till en nära interaktion mellan konstruktion och prototyptillverkning är en naturlig del av produktutveckling på Kiwanotech AB. Vi erbjuder möjligheten att på ett enkelt sätt kunna verifiera olika funktioner och ergonomiska aspekter hos en produkt.

I vår prototypavdelning kan vi ta fram allt från enklare funktionsmodeller, monteringsfixturer och prototyper till bearbetade och formsprutade detaljer vilket möjliggör avsevärt kortare ledtider i utvecklingsprojekten. Vi erbjuder prototypframtagning i samtliga bearbetningsbara material som till exempel stål, aluminium, zink, magnesium, ureol och plast. Utöver detta kan vi även utföra tester så som dragprovning, åldring och EMC tester (via samarbetspartners).

Oavsett om det gäller detaljer som vår prototypavdelning kan ta fram på plats eller övriga tjänster så som framställning av friformsmodeller etc. så ombesörjer vi att detaljerna levereras monterade och färdiga för godkännande till våra kunder.

Våra tjänster


Senaste anställning


2019-10-01: Philip Valfridsson  ( Plastproduktion )
Den 1:a Oktober 2019 började Philip sin anställning hos oss på Kiwanotech AB .  Vi hälsar honom välkommen till oss på Kiwanotech AB.​​​​​​​

Lediga jobb


​​​​​​​För tillfället har vi inga lediga tjänster